Συνδρομή Playstation Plus Ελλάδας

Συνδρομή 3 μήνες Playstation Plus Συνδρομή 12 μήνες Playstation Plus
PSN PLUS 3 MONTHS

wait...

Τρόπος πληρωμής

PSN PLUS 12 MONTHS

wait...

Τρόπος πληρωμής

Η κάρτα αυτή περιέχει 3 μήνες συνδρομή Plus για το Playsation Network και είναι κατάλληλη μόνο για τα Ελληνικά προφίλ.Το προιόν παραδίδεται ηλεκτρονικά στη σελίδα της πληρωμής ενώ αυτόματα αποστέλλεται και στο email σας. Η κάρτα αυτή περιέχει 12 μήνες συνδρομή Plus για το Playsation Network και είναι κατάλληλη μόνο για τα Ελληνικά προφίλ.Το προιόν παραδίδεται ηλεκτρονικά στη σελίδα της πληρωμής ενώ αυτόματα αποστέλλεται και στο email σας.
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Συνδρομή 12 μηνών Playstation Plus 39.99 ευρώ
Αγαπητοι φιλοι και φιλες.Μπορειτε τωρα να επωφεληθειτε της προσφορας της Σονυ που ισχυει μεχρι και 23 Μαρτίου 12:00 το μεσημερι και να αγορασετε συνδρομη 12 μηνων για Ελληνικο προφιλ που θα σας ερθει σε τελικη τιμη μονο 39.99 ευρω ως εξης :
Στον συνδεσμο αυτον αγοράζετε μια προπληρωμενη καρτα των 50 ευρω, με κοστος για εσας στα 45 ευρω.
Πιστωνετε την κάρτα αυτη στο πορτοφολι του Ελληνικου λογαριασμου σας στο Playstation.
Στη συνεχεια μεσα απο το μενου της κονσολας, στο καταστημα της Σονυ, στην περιοχη "PS Plus" , πατατε στην προσφορα που γραφει "Save 25% 12 months Plus" και αγοραζετε απο το καταστημα της Σονυ την 12μηνη συνδρομη στα 44.99 ευρω, χρεωνοντας το πορτοφολι του λογαριασμου σας που θα εχει ηδη μεσα 50 ευρω υπολοιπο απο την προπληρωμενη καρτα που μολις καταχωρισατε.
Συνολικα θα εχετε πληρωσει 45 ευρω, ενω θα μεινουν στο πορτοφολι σας ρεστα 5.01 ευρω.Δηλαδη συνολικά η 12μηνη συνδρομη θα σας εχει κοστισει 39.99 ευρω.