Ανακοίνωση περί δόλιας φήμης

Γεια σας φίλοι και φίλες.
Ύστερα απο ένα μήνυμα που μου ηρθε σήμερα απο φίλο , είμαι υποχρεωμένος να προβώ σε μία ανακοίνωση για την αποκατάσταση της αλήθειας κατά μιας αθλιοτάτης φήμης.
Το μήνυμα λοιπόν του φίλου μου λέει : “Πρόσεξε τι λένε για σένα μερικοί.Στέλνουν προσωπικό μήνημα σε χρήστες στα σόσιαλ και τους λένε μην ψωνίζεις απο τον Maxplay γιατί είναι Εβραίος.Ο ίδιος μου είπε να μην το πω σε ξένους αλλά μόνο σε φίλους μου εμπιστευτικά γιατί υπάρχει κίνδυνος να με στοχοποιήσουν (ως αντισημίτη κλπ).Το διασταύρωσα και το ίδιο μήνυμα έχουν στείλει και σε άλλους.”.
Πριν ξεκινήσω θέλω να πω οτι είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος και μάλιστα εκκλησιάζομαι κάθε Κυριακή (κατά το μέτρο του εφικτού ύστερα απο όσα βιώνουμε τελευταία με τα μέτρα) και έχω και πνευματικό ιερέα που εξομολογούμαι συχνά.
Να ξέρετε λοιπόν κάτι.Όταν καποιος σας στείλει ένα τέτοιο μήνυμα, να είστε σίγουροι οτι αυτός που σας το στέλνει είναι είτε κάποιος έμπορος που τα συμφέροντά του έχουν πληγεί επειδή πουλάω φτηνότερα απο όλους,, και μάλιστα όταν στα marketplaces του εξωτερικού πουλάνε τέτοιες κάρτες ακόμα και ιδιώτες, είτε είναι κάποιος φανατισμένος που έχαψε το παραμύθι και απερίσκεπτα αναπαράγει τα ψέμματά τους.
Μήν πέφτετε θύματα του φανατισμού που κάποιοι προσπαθουν να οργανώσουν για το δικό τους συμφέρον.
Ειναι απλό.Πουλάω φτηνότερα και αυτό σίγουρα ενοχλεί κάποιους.Εσείς κοιτάξτε το συμφέρον της δικής σας τσέπης και όχι της δικής τους τσέπης εις βάρος της δικής σας.Μην πέφτετε θύματά τους.
Όσο υπάρχουν θύματα, θα υπάρχουν και οι πονηροί που τα εκμεταλεύονται.