Επικοινωνία

Το Maxplay έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι η χρήση του εύκολη και ασφαλής.Σε κανονικές συνθήκες η εξυπηρέτησή σας γίνεται άμεσα και αυτόματα, χωρίς κανένα πρόβλημα και η παραλαβή της φωτοτυπίας της κάρτας γίνεται σε ελάχιστα δευτερόλεπτα απο το σύστημα.Αν παρόλα αυτά αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη διαδικασία, ή χρειάζεστε βοήθεια μετά την αγορά, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου με έναν απο τους παρακάτω τρόπους:
1.Στο τηλέφωνο 6985561162 από 9 π.μ. έως 11 μ.μ. (μπορείτε και με γραπτό μήνυμα όλες τις ώρες).Επίσης στο ίδιο τηλέφωνο μπορείτε να καλείτε ή να στένετε μηνύματα και μέσω Viber και Whatsapp.
2.Μέσα απο την Playstation κονσόλα σας και το Playstation Network μπορείτε να στέλνετε μήνυμα στο λογαριασσμό “MaxplayGR”.
3.Στέλνοντας μήνυμα στο info@maxplay.gr .
4. Μπορείτε να αφήσετε το μήνυμά σας δημόσια εδώ , στο κάτω μέρος της σελίδας που υπάρχει η δημόσια συζήτηση.
5. Πρόσφατα δημιουργήσαμε και σελίδα στο Facebook με την οποία μπορείτε να επικοινωνείτε και μέσω της εφαρμογής που βρίσκεται στο εικονίδιο κάτω δεξιά στο site.
Παρακαλούμε ακολουθήστε την κανούργια σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για νεες προσφορές. Θα το εκτιμούσαμε πολύ να γράψετε την κριτική σας και την εμπειρία σας απο τις αγορές σας ! Σας ευχαριστώ !

 


ps plus greece , ps plus 12 μήνες , ps plus 3 μήνες , ps plus 12 μηνες , ps plus 3 μηνες , psn cards greece , ps4 cards , προπληρωμένες κάρτες psn , συνδρομές Playstation Plus , συνδρομές Playstation, greek psn cards, psn cards, καρτες psn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *